Camping in Zuid-Bretagne: Camping de La Piscine

Een Camping In Zuid-Bretagne dichtbij een prachtig strand met wit zand.

In Zuid-Bretagne, FOUESNANT LES GLENAN, geklassificeerd als eerste toeristische plaats in de Finistère, met zijn 14 KM lange stranden, zijn eilandengroep de glénan, zijn natuurgebieden, duinen, moerasgebieden, bossen en wandelroutes…

Tussen de baai van La fôret-Fouesnant, Concarneau en Bénodet, ten zuiden van Quimper ligt een ideale vakantieplek voor een verblijf met familie of vrienden.
In deze bijzondere regio met een rijk cultureel erfgoed en veel natuur.

Geopend van 14 April to 09 September 2018 voor onze huuraccomodaties
en van 28 April tot 09 September 2017 voor kampeerplekken.

Een bevoorrechte ligging tussen land en zee:

Camping la piscine ligt vlakbij een breed bewaakt zandstrand wat onder het pavillon bleu label valt. Dit label staat voor de kwaliteit van het zwemwater. Het strand is te voet bereikbaar via een wandelpad op een kleine 20 minuten lopen of op 2 minuten met de auto.

Buiten de faciliteiten die wij op de camping bieden, bevinden er supermarkten, winkels, vvv kantoor etc.. op 3,5 km afstand.

Een gezellige gemoedelijke sfeer:

Geniet van het mooie groenrijk en bloemrijk aangelegde kampeerterrein de 191 kampeerplaatsen zijn afgescheiden door heggen de camping heeft een terreinoppervlak van 5 ha. Onze kampeerplekken zijn voorzien van electriciteit en vele waterpunten binnen korte afstand.

Van april tot September wordt u hartelijk welkom geheten door de familie Caradec en de medewerkers.

Bij ons kunt u terecht voor een kampeerplaats (105 kampeerplaatsen) die geschikt zijn voor tenten, caravans en campers, ook verhuren wij mobilhomes of chalets (37 huuraccomodaties) voorzien van alle confort tenslotte staan er 49 mobilhomes van particulieren op de camping.

De camping beschikt over verscheidene onmisbare diensten om u een aangenaam verblijf te bieden; een fantastisch zwemparadijs met glijbanen, spa, kinderbassin, een overdekt zwembad verwarmd tot 28 graden, een, Jacuzzi, hammam en een sauna, ook vind u op ons terrain een winkeltje,een speeltuin en een sportveld. Op onze camping worden verschillende activiteiten georganiseerd waaronder fietstochten, een kinderclub, sport en spel, ook is er een snackbar/bar. De wifi is gratis.

Met veel plezier zien wij u binnenkort op onze camping!